Алекс Петканова, която отново е необвързана, явно изобщо не си

...
Алекс Петканова, която отново е необвързана, явно изобщо не си
Коментари Харесай

Зарязана и страдаща? Алекс Петканова грее от щастие, показа новия звяр

Алекс Петканова, която още веднъж е необвързана, очевидно въобще не си губи времето след новината за развода с Лудия кореспондент. Моделката, за която се приказва, че мъчно претърпява раздялата и е потънала в горест по изгубената обич, потвърди че сега има нови мотиви за наслада. А кой съумя да върне усмивката на лицето ѝ?

Самата Алекс показа в мрежата, че е извънредно щастлива, само че не поради мъж, а поради следващата си ултраскъпа облага. Тя към този момент препуска по софийските улици с чисто нов джип, който си е купила неотдавна. Ето какво показа тя за колата, която явно си е закупила с парите, изкарани от инфлуенсърския ѝ труд:

"Купих си кола!!! Леле...толкова съм щастлива и горда!
От няколко месеца бях в търсене на комфортна кола за мен и Габриел, която да е с 4 порти, огромен багажник, да се побира в гаража ни и да е лесна за поддръжка.
Чувството да си самостоятелен и да имаш опцията да работиш, това което обичаш е неописуемо. Напоследък се изучавам да не отсрочвам нито с ден значимите решения в моя живот и да работя. Дава страхотни резултати! "

Припомняме ви, че преди към година Алекс получи бляскав състезателен автомобил от Даниел, който е на стойност близо 50 хиляди лева Но очевидно след раздялата той към този момент не е нейна благосъстоятелност.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР