Алекс Маклийш беше назначен за мениджър на шотландския национален отбор.

...
Алекс Маклийш беше назначен за мениджър на шотландския национален отбор.
Коментари Харесай

Алекс Маклийш: Радвам се, че заемам отново този пост

Алекс Маклийш беше назначен за управител на шотландския народен тим. Специалистът е отпред на " гайдарите " за повторно в своята кариера, а договорът му е за две години.

" Щастлив съм да имам шанса още веднъж да повеждам моята страна. Радвам се, че заемам тази служба за повторно в кариерата ми. Има защо да бъдем оптимисти за футбола в Шотландия. Има обещаващи футболисти на високо равнище, които имат голям гений ", съобщи Маклийш, който води Шотландия и през 2007 година.

Той има 77 мача с екипа на шотландския народен отбор като футболист.

Глазгоу ще бъде един от домакините на мачовете от Евро 2020.

" Хемпдън Парк " ще одобри мачове от европейския шампионат и това е голяма опция да покажем нашите гении на света от наша територия. Искам да повеждам моята татковина на огромен шампионат. Вече нямам самообладание да стартира ", сподели още Маклийш пред медиите.

По-късно през годината Шотландия играе с Израел и Албания в шампионата на нациите на УЕФА. Маклийш ще запише още един дебют отпред на " гайдарите " на 23 март тази година в срещата с Коста Рика. Специалистът е водил в кариерата си шотландските Рейнджърс, Хибърниън, Мъдъруел, както и британските Астън Вила, Бирмингам Сити, Нотингам Форест и белгийския Генк.
SCOTLAND | It's official – Alex McLeish is the new Scotland National Team Head Coach. pic.twitter.com/yeV3sKLELA
— Scottish FA (@ScottishFA) February 16, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР