Алекс Богданска и Даниел Петканов отново разбуниха духовете и накараха

...
Алекс Богданска и Даниел Петканов отново разбуниха духовете и накараха
Коментари Харесай

Какво се случва: Алекс Богданска крие Даниел в Тайланд?

Алекс Богданска и Даниел Петканов още веднъж разбуниха духовете и накараха почитателите си в мрежата да се чудят какво се случва. Двамата някогашни съпрузи са отлетели дружно на отмора в Тайланд, само че влагат доста усърдие да не разгласяват нито един общ кадър. И все пак, повече от явно е, че са отпътували дружно, а с тях е и синът им Габриел.

Богданска дава поръчки, че се случва нещо в действителност вълнуващо за нея в персонален проект, защото към красивите фрагменти, е написала следната, много загадъчна, изповед:



" Това пътешестване е като глътка пресен въздух ЗА мен, с цел да си умря ОТ МЕН самата!
Цялата история е доста вълнуваща, само че не мисля да описвам в този момент, тъй като съм пристигнала да си почивам! (истинското предизвикателство в моя живот)
Габриел хвърча за пръв път със аероплан и въпреки и с инфарктни обстановки по пътя към целта… ето ни СЕГА! Тук и сега…. както е съвременно да се споделя. "

И до момента в който Алекс го е блъснала на отмора, Даниел неуморно инфлуенсърства, употребявайки красивите гледки към себе си. И доста внимава Богданска да не попадне в някой от фрагментите, които споделя на стори. 

 габриел петканов

 даниел петканов

Богданска не пропуща и да покаже по какъв начин синът им Габриел се забавлява на плажа, а защо е решила да почива с някогашния, който съгласно признанията ѝ я наранил грубо с решението си двамата да се разведат, към момента не е известно. А дали не са се събрали? Може би скоро ще разберем. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР