Алек Болдуин заяви, че не е дърпал спусъка на оръжието,

...
Алек Болдуин заяви, че не е дърпал спусъка на оръжието,
Коментари Харесай

Обрат: Дърпал ли е спусъка на оръжието Алек Болдуин

Алек Болдуин съобщи, че не е дърпал спусъка на оръжието, произвело изстрела, умъртвил кинооператор по време на фотосите на кино лентата Rust ( " Ръжда " ), съгласно фрагмент от телевизионно изявление с него, което следва да бъде излъчено. В същото време проверяващите се натъкнаха на нова диря, която може да изясни по какъв начин е могло на снимачната площадка да попаднат бойни патрони, съобщи Ройтерс.

Болдуин, който държал револвер, за който му било казано, че е безвреден, преди да гръмне, даде първото си просторно изявление за случилото се на 21 октомври в Ню Мексико.

" Спусъкът не беше пернат. Не съм дърпал спусъка ", сподели артистът пред журналиста от телевизия Ей Би Си Джордж Стефанопулос, съгласно фрагмент от изявлението, което ще бъде излъчено през днешния ден.

" Значи в никакъв случай не сте дърпали спусъка? ", попита Стефанопулос.

" Не, не и не. Никога не бих насочил оръжие против някого и не бих дръпнал спусъка против него. Никога ", отговори Болдуин.

Операторът Халина Хъчинс умря, а режисьорът Джоел Соуза беше ранен. Преди това Болдуин дефинира случая като драматичен случай. Той се разигра по време на фотосите на уестърн с присъединяване на артиста край Санта Фе.

Шерифството в Санта Фе не пожела да разяснява изявлението му пред Ей Би Си. Не е известно дали управляващите преглеждат като допустима версия инцидентен изстрел.

По случая няма повдигнати обвинявания за осъществено закононарушение. Разследващите насочиха напъните си към това да открият по какъв начин на снимачната площадка са попаднали бойни патрони, вместо халосни.

Публикувани през вчерашния ден правосъдни документи демонстрират, че при претършуване тази седмица те са разкрили в пространствата на снабдител на атрибут и оръжия за снимане на филми от Албъкърки документи, обвързвана със снимания филм Rust и хипотетични бойни патрони за револвер като потребления от Болдуин.

Доставчикът на име Сет Кени преди този момент сподели на полицията, че съгласно него бойните патрони, открити на снимачната площадка, може да са " самоделни муниции ", които той бил получил от собствен другар, се показва в документите по делото. Въпросните самоделни муниции се вършат от рециклирани съставни елементи, в това число и от патрони.

В изявлението за Ей Би Си Болдуин сподели, че няма визия по какъв начин се е озовал там патронът.

След случая, който се разигра в ранчото Бонанза Крийк край Санта Фе, артистът избягваше обществените изяви.

Болдуин, който беше както звездата в нискобюджетния уестърн, по този начин и негов продуцент, " описа в детайли какво се е случило на снимачната площадка в оня ден ", сподели Стефанопулос в ефира на предаването на Ей Би Си " Добро утро, Америка " в навечерието на излъчването на изявлението.

" Както несъмнено се досещате, той е унищожен, само че беше и доста прям, доста привлекателен. Отговаряше на всеки въпрос ", съобщи Стефанопулос.

Двама души от снимачния екип подадоха цивилен искове против Болдуин, продуцентите и други лица от екипа на кинопродукцията за проявена немарливост и занижени ограничения за сигурност. Продуцентите обявиха, че вършат свое вътрешно следствие.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР