Албена. Състезателите на варненския клуб по тенис на маса СКТМ

...
Албена. Състезателите на варненския клуб по тенис на маса СКТМ
Коментари Харесай

Отлично представяне на СКТМ „Комфорт” на международния фестивал по тенис на маса на Албена

Албена. Състезателите на варненския клуб по тенис на маса СКТМ „ Комфорт ” се показаха чудесно на мощния интернационален фестивал по тенис на маса в курорта Албена.

Мирослав Шмидт е първенец до 13 година На финала той победи Людмил Димитров с 3:0 гейма. С бронзов орден се окичи Кирил Спиридонов, който на четвъртфинал победи миналогодишния първенец Алекс Йорданов с 3:1 гейма.

Виктор Димитров се класира в Топ 8, а Димитър Йовев завоюва изрично край Б.

Добро показване при 10-годишните записаха Полина Енчева, която зае 7 място и Белослава Балканска - 11 място. Отлично се показаха също Анна Гудеманова,Тома Николаев,Ивайло Йорданов,Самара Чуктай и дебютантите на шампионата Теодор Еленов и Йоан-Давид Олива.

При 15-годишните Мирослав Шмидт загуби трагичен край от Виктор Карабаш с 3:2 (11:9) гейма. Александър Кирилов позволи загуба от същия съперник с 3:1 гейма на четвъртфиналите.

Полина Енчева завоюва край Б, а Белослава Балканска остана на четвърто място.

При 19-годишните бронзов приз заслужи Александър Димитров. Той стана трети след загуба от Симеон Спасов ”(Лъки спорт ”- София) с 3:0 гейма.
„ Това съревнование бе част от подготовката на Мирослав Шмидт, Людмил Димитров, Виктор Димитров, Полина Енчева и Белослава Балканска, които от 26 до 28 август ще вземат присъединяване в самостоятелното европейско състезание до 11 и 13 година в Страсбург. Бих желал да благодаря на родителите на състезателите от нашия клуб за търпението и вярата в нас! Адмирации и за уредниците на фестивала Стефан Георгиев и Цецо Цонев за прелестните условия и атмосфера! ”, разяснява треньорът на СКТМ „ Комфорт ”. Стоян Поппетров.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР