Албанският премиер Еди Рама отговори в Туитър на българското Външно

...
Албанският премиер Еди Рама отговори в Туитър на българското Външно
Коментари Харесай

Еди Рама отговори на МВнР: Вдигнете ветото или се примирете с мен!

Албанският министър председател Еди Рама отговори в Туитър на българското Външно министерство, което осъди през вчерашния ден.

" О! Българското министерство на външните работи има проблем с моя изказ. Много вярно! Честно казано, аз също имам проблем с метода, по който България желае да реши двустранни проблеми и употребява процеса на разширение като кола за отвличане на две страни от НАТО! Скъпи другари: Вдигнете ветото или се примирете с мен! ", написа Рама в Туитър.



В изявление пред Българска национална телевизия през вчерашния ден албанският министър председател дефинира протичащото се в България във връзка с договарянията за евроинтеграцията на Северна Македония и Албания като позор и срам.



" Вие сте безпорядък, цялостен безпорядък. Вие сте срам. Срамно е членка на НАТО да държи за пленник две други страни от НАТО, до момента в който в задния двор на Европа се води гореща война. И, несъмнено, не е прелестно да виждаме по какъв начин 26 други страни показват плашещо изтощение ", сподели Рама.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР