Албанските терористи, бивши ветерани от АОК, предупредиха Македония да освободи

...
Албанските терористи, бивши ветерани от АОК, предупредиха Македония да освободи
Коментари Харесай

Опасността на Балканите става все по-реална: Албански терористи заплашиха Македония с война!

Албанските терористи, някогашни ветерани от АОК, предизвестиха Македония да освободи арестуваните за случая в " Диве населбе " в Куманово през май 2015 година, предава белградският " Тelegraf ". Според изданието някогашните партизански командири са заплашили Македония с война, в случай че не бъдат освободени оживелите албанци, след сражението против полицията в Куманово на 9 и 10 май 2015 година, при което починаха 22 души, от тях 8 македонски служители на реда, а други 42 души бяха ранени.

Предупреждението е било изпратено до президента Георги Иванов, премиера Зоран Заев, ръководителя на Народното събрание Талат Джафери, до всички албански политически водачи и до Наказателния съд на Македония, прецизира Фокус.

" Тelegraf " цитира част от писмото, в което съгласно сръбското издание се твърди, че македонските политици се приканват " да отворят очи, да разсъждават умно, да освободят потърпевшите от инсценираният случай в Куманово и на тяхно място да слагат Груевски, Янкуловска, Миалков и други. "

В писмото на така наречен Армия за избавление на Албания, Косово и Илирида се споделя още, че " е пристигнал завършек на инсценираните процеси и на убийствата и тези хора не са нито първите, нито ще бъдат последните от борците за независимост. Но в случай че те бъдат наказани, Македония ще получи войната, която желае, само че този път против нея ще бъде същинска военна мощ, която да отмъсти за всички, които сте арестували и убивали след края на войната през 2001 година

В умозаключение " Тelegraf " оповестява, че днешното съвещание на съда против арестуваните през 2015 година етнически албанци е било отсрочено за 20 юли 2017 година

БЛИЦ напомня, че по-рано пристигна пък предизвестие от високо равнище, че сигурността на Балканите е под сериозна опасност.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР