Алън Картър стана баща. Годеницата му Мелани Мартин го дари

...
Алън Картър стана баща. Годеницата му Мелани Мартин го дари
Коментари Харесай

Скандалната българка Мелани роди син на Арън Картър

Алън Картър стана татко. Годеницата му Мелани Мартин го подари с първото им дете, което е момче. То носи името Принс Лирик и се е родило в понеделник – 22-и ноември.

Наложило се е Мелани да роди посредством незабавно Цезарово сечение, защото е имало затруднения – раждането било прекомерно дълго. Певецът показа фотография на бебето в профила си в Инстаграм.

" Спешно Цезарово сечение след 13-часово раждане, само че моята избраница е в чудесно здраве, благодаря ти, Боже, и на необикновено благия личен състав тук. Принс е скъп, обичам те, сине. Мама те обича, до момента в който сълзите ми капят върху телефона. Тук нарязвам пъпната му шнур ", написа звездата към фрагмента от болничното заведение.
свързани новини14652на 21.07.2020
Мартин е била предизвестена, че може да се наложи да роди с Цезарово сечение, защото има анемия и гноен колит. Освен това, бебето е било обърнато седалищно в първите 6 месеца, само че след това още веднъж е било в вярната позиция.

През април 2020 година Мелани и Арън оповестиха, че чакат бебе, само че през лятото на същата година стана ясно, че Мартин е пометнала.

Връзката сред Арън и Мелани е много бурна. Българката даже бе задържана по обвиняване в домашно принуждение. По данни на проверяващите малко преди ареста, Мартин е споделила на Картър, че е бременна.

Алън Картър е брат на артиста Ник Картър от бандата " Бекстрийт бойс ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР