Ал Насър обяви официално привличането на суперзвездата Кристиано Роналдо.Бившият футболист

...
Ал Насър обяви официално привличането на суперзвездата Кристиано Роналдо.Бившият футболист
Коментари Харесай

Официално: Кристиано Роналдо подписа с Ал Насър

Ал Насър разгласи публично привличането на суперзвездата Кристиано Роналдо.

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Ювентус подписа с клуба от Саудитска Арабия до юни 2025 година. Очаква се заплатата на нападателя да бъде към 75 милиона щатски $ на сезон.

" Пишем история. Това е трансфер, който освен ще въодушеви нашия клуб да реализира даже по-големи триумфи, само че ще въодушеви и нашата лига, нашата нация и нашите бъдещи генерации, момчета и девойки, да бъдат най-хубавата версия на себе си. Добре пристигнал, Кристиано в твоя нов дом Ал Насър ", оповестиха от клуба.

„ Визията на Ал Насър е доста вдъхновяваща и впечатляваща. Нямам самообладание да изпитам изживея опит в друга лига и друга страна. Развълнувам съм да се причисля към новите си съотборници допустимо най-скоро “, бяха първите думи на Роналдо.

За последно Роналдо игра за Манчестър Юнайтед, само че се раздели с " алените дяволи " по взаимно единодушие и нападателят стана свободен сътрудник. Причината бе разрива в връзките с мениджъра Ерик загар Хаг и с управлението след скандалното изявление, което португалецът даде пред Пиърс Морган.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР