Аквапарк „Възраждане“, който беше изграден при разширяването на едноименния парк

...
Аквапарк „Възраждане“, който беше изграден при разширяването на едноименния парк
Коментари Харесай

Хайде на плаж! Аквапарк Възраждане“ отваря врати

Аквапарк „ Възраждане “, който беше построен при разширението на едноименния парк през 2019 година, отваря порти за гости от 15 юни, оповестиха от пресцентъра на Столичната община.

Миналото лято аквапаркът притегли над 18 хиляди гости. Разположен върху 6700 кв. м той има пет открити басейна и три водни пързалки.

Основният детски басейн е с повърхност 660 кв. м и дълбочина 15 см, в който е ситуиран атракцион вид „ Пратер “ с четири водни пързалки и голям брой водни резултати.

В комплекса има развлекателен басейн с повърхност 301 кв. м и дълбочина 140 см, детски басейн с повърхност 123 кв. м и дълбочина 60 см, бебешки басейн с повърхност 27 кв. м и дълбочина 20 см, хидромасажен басейн с повърхност 44 кв. м и дълбочина 90 см, както и водна пързалка за редом втурване с три улея и други две водни пързалки вид „ Ролба “.

Всички басейни употребяват минерална вода от находище „ Баталова воденица “, като басейнът за най-малките и хидромасажният басейн са с непрекъсната температура на водата от 28 - 30 градуса, а за всички останали всекидневно се разгласява информация за температурата на водата на фейсбук страницата на обекта.

На територията на комплекса всеки искащ може да открие подобаващ за себе си метод за отмора и забавление. Сянката е обезпечена от над 160 чадъра и 400 шезлонга.

Входът за деца с растеж до 90 см е безвъзмезден, деца с растеж сред 91-130 см заплащат 12 лева в делнични дни и 15 лева през уикенда, а за всички над 131 см цената е 24 лева в делнични дни и 29 лева - през уикенда. За пенсионери, хора с увреждания за влизане след 15:00 ч. има понижения. Повече информация има на.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР