Акушер-гинеколожката на родните звезди влезе в предаването Фермата.Мажена Луция Риш-Панова

...
Акушер-гинеколожката на родните звезди влезе в предаването Фермата.Мажена Луция Риш-Панова
Коментари Харесай

Акушерката на Рачков и Мария Илиева влезе във Фермата

Акушер-гинеколожката на родните звезди влезе в предаването " Фермата ".

Мажена Луция Риш-Панова е на 56 години, от Краков, само че живее в София. От 15 години тя е началник на патологията в болница „ Света София “ и е един от най-уважаваните гинеколози в България. В нейните ръце за първи път проплакват децата на известни българи като Мария Илиева, Деси Слава, Димитър Рачков, Гери Дончева, Криско и Евтим Милошев.

Тя ще се бори за наградата от 100 000 лв. в новия сезон на предаването " Мостът на времето ", който започва в събота вечер по bTV.

Родена е в Полша, само че от 30 години живее у нас. В България среща любовта на живота си. Със брачна половинка си основават прелестно семейство, имат наследник. Мажена е католичка, а религията е извънредно значима за нея.

„ Вярващият човек е по-възпитан, по-отговорен и има боязън от Възмездието. Конкретно аз съм доста амбициозна. Обичам реда, чистотата и дисциплината както на работното място, по този начин и в персоналния ми живот “, изяснява лекарката.

Младият й дух я поддържа в добра физическа, психическа и прочувствена форма. Кара ски и три пъти седмично играе тенис. Редовно излиза с приятелки, с които се забавлява до зори. Във „ Фермата “ я водят изключителният й хъс за живот и нови страсти.

Ето какво написа във Facebook страницата си ТВ водещата Гери Дончева, откакто стана ясно, че Мажена влиза във " Фермата ":

" Какво е общото сред мен и доктор Мажена Панова? И двете сме фермерки. Моята магьосница по раждане - доктор Мажена Панова поема по пътя на приключението, наречено Фермата. Защо един известен и сполучлив доктор влиза в Тв риалити, по какъв начин ще се оправи с фермерските задания, до къде ще стигне в надпреварата… ще разберете в случай че гледате. Аз, като участник във втория сезон на най-натуралното предаване в българския Тв ефир, знам какъв брой е значимо да си СЕБЕ СИ и да не изневеряваш на мислите и духа си! Успех, блага Мажена! Вярвам в теб! "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР