Актьорът Захари Бахаров не остана с положителни емоции към тазгодишните

...
Актьорът Захари Бахаров не остана с положителни емоции към тазгодишните
Коментари Харесай

Захари Бахаров побесня заради Теодора Духовникова и нападна

Актьорът Захари Бахаров не остана с позитивни страсти към тазгодишните номинации за театралните награди „ Икар “, макар че е измежду посочените в категорията за „ основна мъжка роля “. Причината е обвързвана с колежката му Теодора Духовникова, а детайлностите ще разлайват занапред кучетата, както има една приказка.

Бахаров изля гнева си към Съюза на артистите е в обществените мрежи, тъй като съгласно него те са пренебрегнали колежката му от представлението, за което е отличен.

„ Това не го казвай “, Теодора Духовникова “, написа артистът във фейсбук профила си. И още:

„ Благодаря на съюза на артистите за номинацията за мъжка роля за спектакъла „ Това не го казвай “. Но една липса прави изключително усещане: В представлението „ Това не го казвай “ има двама артисти на сцената. Само двама. Такива функции в театъра са като скачени съдове. Единият не може без другия. Акция и реакция. Дуел. Дует. На британски им викат  „ two hander “.  На две ръце. Едната мие другата. Няма по какъв начин единият да играе добре без другия. Това е „ а “-то и „ б “-то на нашата специалност и считам пропуща на комисията за загадъчен и за демонстрация на неприятен усет. На 11 Март излизаме за 50-ти път на сцената. Двамата. С Теодора Духовникова “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР