Актьорът Йосиф Сърчаджиев е готов да отиде и да гледа

...
Актьорът Йосиф Сърчаджиев е готов да отиде и да гледа
Коментари Харесай

Бащиното сърце трепна! Йосиф Сърчаджиев топи ледовете с Алекс: Ако ме покани, ще отида

Актьорът Йосиф Сърчаджиев е подготвен да отиде и да гледа моноспектакъла на щерка си Александра Сърчаджиева, научи от самия него кореспондент на „ България Днес “.
„ Може и да отида, в случай че ме поканят “, сподели 78-годишният артист и режисьор. Той посочи, че знае за моноспектакъла, който щерка му от починалата Пепа Николова прави, и че в него той е една от главните фигури.
„ Чувах, че играе живота си, само че аз в последно време доста не виждам спектакъл. Правя своите си неща, даже и политиката спря да ме интересува “, показа още артистът.
Преди това щерка му Алекс изрече мощни думи за татко си, без укор към него, че е израснала сама без бащина милувка и единствено с грижите от майка си. Йосиф си потегля от Пепа, когато Алекс била на година. За неналичието на всевъзможни връзки с биологичния си татко младата актриса споделя в своя моноспектакъл „ На живо “, който стана шлагер тази година.
„ Баща ми е жив човек, който върви по своя път. Нещата, които описвам за него, са разказани по допустимо най-деликатния метод. Аз не го наскърбявам. Всеки има своя история, всеки взема решение по какъв начин да изживее живота си. Простила съм всичко на татко ми. Знам, че това е неговият избор, и нямам право да му се дразня. Неговите очи няма да ги видя в публиката, дано бъдем реалисти, да не хвърчим в облаците. Разбира се, че съм сигурна в това, аз съм крепко стъпил човек на земята. Но в случай че пристигна да ме гледа, бих се радвала. Може да разбере доста неща за мен “, показа в изявление актрисата.
Година преди да опише какво усеща към родителя си, вестникът се свърза със Сърчаджиев да го пита дали се чуват с Алекс и виждал ли е внучката си София.
„ Не, не се чуваме. Тежи ми, че не си приказваме с щерка ми Александра. Не съм я гледал и по малкия екран, тъй като проследявам единствено новините, нищо друго “, тогава сподели Сърчаджиев. Той посочи и че през годините не се усеща като добър родител и за другите си две деца от Райна, с която живее и до през днешния ден. „ Добре, че всички те израснаха положителни хора, тъй като от работа нямах доста време да им обръщам внимание. Но не преставам и през днешния ден да се боря с демоните си “, показа Йоско.
От своя страна Алекс нееднократно е казвала, че всяко зло в живота й е за положително. „ Може би поради това станах толкоз независима и дисциплинирана от дребна. Никога не съм разчитала на някой да ме бута. Най-лесно е мама и тати да са ти „ път в живота “, само че те са до време. И когато те си отидат, а ти си привикнал да получаваш всичко наготово, просто ставаш неспособен за живота “, разсъждава красивата Алекс.
Днес тя учи на същото и щерка си София. Опитва се да й изясни, че в никакъв случай не може да получи всичко, което изиска. Не е от родителите, които се оставят да бъдат командвани. „ След като Иван си отпътува, аз станах и татко, и майка. Човек би трябвало да направи, да даде нещо, с цел да получи. Наясно съм, че София в този момент не схваща доста от нещата, които й приказвам, само че като порасне по-голяма, те сигурно ще останат някъде в главата й. И тогава ще разбере. Така съм била и аз – доста пъти не съм разбирала какво ми споделя, само че тя все ми викаше: „ Един ден, като имаш дете, ще схванеш! “, и в този момент е тъкмо по този начин “, споделя Алекс.
Внучката е копие на Пепа
Сърчаджиева и режисьорката на спектакъла й „ На живо “ Яна Борисова към този момент мислят за „ На живо 2 “. „ В най-скоро време започваме да си вършим срещи, само че считам, че продължението би трябвало да се случи едвам когато тръгне да залязва ползата към „ На живо “, признава актрисата.
Тя не изключва в него да играе и щерка й София Ласкин. За нея това би било доста вълнуващо. 12-годишната й наследница към този момент сподели гений във кино лентата „ Игра на доверие “. Когато момичето получава предлагането за лентата, Алекс е изрично срещу и даже прави всичко допустимо тя да не взе участие. Дори обмисля да я излъже, че няма да има фотоси поради коронавирусната пандемия. Режисьорът Димитър Коцев-Шошо разубеждава Алекс и тя дава благословията си, само че и споделя на София, че няма да върви с нея на фотоси. „ Отидох обезпокоена на представянето на кино лентата, само че София прави изключителна роля. Не можех да допускам, че виждам моето момиче. Единственото, което мога да кажа, е, че съм една щастлива с щерка майка “, не крие Сърчаджиева. Дъщеря й образно е цялостно копие на баба си, има даже нейните обноски и интонация, а в никакъв случай не е общувала с нея.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР