Актьорът в главната роля на хитовия румънски сериал “Влад –

...
Актьорът в главната роля на хитовия румънски сериал “Влад –
Коментари Харесай

Нов секс символ - Адриан Нартеа от „Влад“

Актьорът в основната роля на хитовия румънски сериал “Влад ” – Адриан Нартеа, е спечелил първата си огромна роля в киното след тежък и нескончаем кастинг. Това призна самият той в “Преди обед ”. Няма никакво подозрение, че 39-годишният Адриан е новата звезда и секс знак в северната си съседка. Още с първите епизоди в сагата, в която се преплитат екшън и романтика, печели сърцата на феновете.

Повече от четири месеца откакто се явил на първи кръг, Нартеа получил позвъняване, че е утвърден за втория, където бил в сериозна конкуренция с 10 от най-хубавите артисти в Румъния. “Голям късметлия съм, че ме избраха ”, споделя Адриан, в очакване на фотосите на идващия сезон на любовно-криминалната сага, която гледаме по Би Ти Ви.

За ролята на Влад той се е готвил половин година. " Учих се да залагам, да съм по-въздържан, въобще да вляза в обувките на Влад. Трябваше да стартира да обмислям като доста състоятелен човек. Беше много комплицирано за мен ”, признава чаровинкът. Имало е и много рискови моменти пред камерите – наложило се е да снимат летни подиуми на открито при -15 градуса, различен път пък са се потили при + 35 градуса. Интересното било, че като че ли героят на Влад имал нещо общо със Супермен, тъй като без значение в какво време се развива действието, той постоянно е с костюм и по сако, майтапи се Адриан.

Преди да стигне до Влад, Адриан Нартеа има десетгодишна спортна кариера на професионален волейболист. Признава, че е доста порядъчен и проведен около спорта. В живота му следва и сериозна фешън кариера с доста участия в ревюта и реклами, като водещ на излъчвания и специфични събития. Лицето му постоянно е избирано за реклами, където играе брачен партньор или татко. Но същинската роля на татко се оказва обичана за него в действителния живот. Има чудесна дребна щерка, която обожава и която го учи на самообладание. Издава, че напълно скоро фамилията му чака появяването на второто си дете.

“Не желая да се усещам като звезда, само че след триумфа на сериала всички се отнасят към мен като към звезда. Това ме радва, само че е и огромна отговорност, тъй като би трябвало да си образец ”, споделя артистът с хиляди почитатели в обществените мрежи, като доста от тях са деца.

„ Идвал съм доста пъти в България – и по работа, и на туризъм “, показа Нартеа пред Цвета Макгрегър. Съвсем скоро ще бъде отново у нас, с цел да покара обичания си сноуборд.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР