Актьорът с шотландски корени Джерард Бътлър бе приет в частна

...
Актьорът с шотландски корени Джерард Бътлър бе приет в частна
Коментари Харесай

Джерард Бътлър е хоспитализиран в Доминикана

Актьорът с шотландски корени Джерард Бътлър бе признат в частна болница в Доминиканската република. До хоспитализирането на екранния сътрудник Майк Банинг се стигна, откакто в продължение на няколко дни звездата изпитвал остра болежка в коремната област.

Лекарите бързо изключили опцията Бътлър да страда от апендицит, предава Daily Mail. Поставената му диагноза е дивертикулит, като по думите на медиците 49-годишният артист ще бъде освободен за домашно лекуване в идващите дни.

Преди броени дни Бътлър бе в Хаити, с цел да подаде ръка на децата в потребност. Тогава той приказва за връзката сред глада, породен от бедността, и неналичието на обучение.

Междувременно стана ясна и премиерната дата на Код: Ел Ей (Angel Has Fallen) - филмът, който върна Бътлър и тази година у нас. Третото заглавие от екшън поредицата за Майк Банинг ще се появи на бял свят на 23 август следващата година.

Сюжетът ще сложи основния воин в светлината на прожекторите като главен обвинен за убийството на президента. Този път той ще би трябвало да се изправи и против личните си демони, с цел да потвърди невинността си.

Режисьор на плана е Рик Роман Во, а с присъединяване в него се разписват още Джейда Пинкет Смит, Морган Фрийман и други

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР