Актьорът, певец и телевизионен водещ Пунит Раджкумар - ярка звезда

...
Актьорът, певец и телевизионен водещ Пунит Раджкумар - ярка звезда
Коментари Харесай

ТРАГЕДИЯ! Инфаркт погуби индийска звезда след 2 часа във фитнеса

Актьорът, артист и ефирен водещ Пунит Раджкумар - ярка звезда на южноиндийското районно кино, е умрял на 46-годишна възраст след солиден инфаркт, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Пунит Раджкумар е наследник на Раджкумар - най-голямата кинозвезда на Южна Индия, само че съумява да построи лична кариера. Изпълнява основната роля в 29 кино лентата. Известен е и с телевизионните си изяви, измежду които като водещ на индийската версия на " Стани богат ".

Актьорът е бил откаран в болничното заведение Викрам в Бенгалуру, столицата на южния щат Карнатака, откакто се е оплакал от болки в гърдите след два часа във фитнеса.

Д-р Ранганат Наяк, кардиолог в болничното заведение, споделя в изказване, че когато е бил докаран, Раджкумар не е реагирал и сърцето му е спряло да бие.
свързани новини25278на 29.04.20207776на 10.06.2019
По мотив кончината на Пунит Раджкумар министър председателят на Индия Нарендра Моди сподели, че бъдещите генерации ще го запомнят с любов както с работата, по този начин и с прелестната му персона.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР