Актьорът от С река на сърцето ошашави своите последователи с

...
Актьорът от С река на сърцето ошашави своите последователи с
Коментари Харесай

Александър Сано шашна феновете си, превърна се в старец

Актьорът от " С река на сърцето " ошашави своите почитатели с негова фотография, на която той е на достолепна възраст. Той пусна кадър, на който е гримиран като дъртак. Под фотоса написа шеговития текст: " Здравейте от бъдещето! Александър Сано през 2083 ".

Не закъсняха и мненията от неговите почитатели. Всички утвърдиха новата му визия. Ето част от мненията:

Мария Бакалова: " Очите, в действителност издават! Но и на 150 да станеш - отново ще си хубав!
Преди малко изгледах кино лентата " В сърцето на машината ". (Живея отвън България и го гледах по интернет) Невероятен!!!
Не помня да съм гледала скоро толкоз СИЛЕН филм. Все още подсмърчам...и премислям за... " пилето ". Харесвам безусловно всички функции във филмите, в които играеш, само че в този филм си надминал освен себе си, а и доста величия от международната сцена. Партньорите ти във кино лентата - също са на доста високо равнище. 

ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! "

П.п. " Трябва да допълня още нещо, към коментара ми. Обикновено, на хора,които не познавам персонално - приказвам постоянно на " Вие ". Не знам за какво, само че взех решение, че избирам обръщението ми към теб, да е в неучтива форма. И не, не! Не е от пренебрежение, а в противен случай. Съдейки по всички твои функции, имам чувството,че и като човек си толкоз земен, съчувствен и обективен. Това ме подтикна да употребявам второ лице, само число. "

Сано незабавно благодари за този позитивен коментар.

Още паметни мнения след фотографията:

Красимира Павлова: " Санди, доста готин дядо си! "
Силвия Трифонова: " Много ви отива! Приличате доста на Антъни Хопкинс, а той остарява извънредно красиво! "
Пламенка Борисова: " С чаровна усмивка и взор на дете,винаги ще си номер едно! Прекрасен човек,актьор,баща и брачен партньор! "
Тодор Терцакян: " Да си жив и здрав да ги надживееш. "

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР