Актьорът Никита Пресняков, който е внук на суперзвездата на руската

...
Актьорът Никита Пресняков, който е внук на суперзвездата на руската
Коментари Харесай

Кремъл праща внука на Алла Пугачова на фронта в Украйна


Актьорът Никита Пресняков, който е внук на суперзвездата на съветската сцена Алла Пугачова, е бил мобилизиран за присъединяване във войната в Украйна. Това заяви съветският " Пети канал " като се базира на свои източници, представени от " Офнюз ".

Актьорът е бил взет от представители на военкомата по време на подготовка на Губернския спектакъл. Представителите на театъра са отказали мнения, а самият Пресняков не дава отговор на телефонни позвънявания.

Това се случва дни откакто Алла Пугачова взе със себе си двете си дребни деца и напусна Русия с еднопосочен билет.

Според в. „ Известия “ певицата е отлетяла от летище Внуково за Тел Авив. В началото на войната в Украйна Пугачова и брачният партньор ѝ Максим Галкин отлетяха за Израел. В края на август певицата се върна.

На 18 септември Пугачова изиска да бъде оповестена за „ задграничен сътрудник “, откакто дни по-рано това се случи на Галкин. Тя разгласява в обществена мрежа послание към съветското министерство на правораздаването с молба да бъде включена в листата на задграничните сътрудници.

" Моля да ме причислите в редовете на задграничните сътрудници на моята обичана страна ", написа тя в обръщението, оповестено в Инстаграм.

Според съветското ведомство известният телевизионния водещ и комедиант Максим Галкин е включен в черния лист за " реализиране на политическа активност " против възнаграждение от задграничен източник - Украйна. По-рано той осъди нахлуването на Русия в Украйна.

В обществените мрежи Пугачова назова брачна половинка си " същински безкористен съветски родолюбец, който желае... да се постави завършек на гибелта на нашите момчета за илюзорни цели ".

Тя съобщи, че " илюзорните цели " на Кремъл в Украйна " трансформират страната ни в парий и вършат живота на нашите жители извънредно сложен ".

Антивоенната позиция на Пугачова и Галкин очевидно не може да бъде простена от Кремъл. Веднага откакто звездата на съветската сцена напусна родината си, радиостанциите получиха инструкции да не пускат нейните песни. Сега и внукът ѝ го пращат на фронта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР