Актьорът и певец Джаред Лето отново ще се превъплъти в

...
Актьорът и певец Джаред Лето отново ще се превъплъти в
Коментари Харесай

След Хоакин Финикс: Джаред Лето отново е Жокера

Актьорът и артист Джаред Лето още веднъж ще се превъплъти в Жокера в режисьорската версия на " Лигата на справедливостта " на Зак Снайдър, предадоха от " Холивуд рипортър ".

Лето, който за първи път изигра паметния изверг в  " Отряд самоубийци " през 2016-а, ще се завърне в облика в нов подтекст. Жокера не се появи в " Лигата на справедливостта ", когато филмът в началото излезе през 2017-а, което повдига въпроси за новото наличие, което ще бъде включено в режисьорската версия на Снайдър на супергеройската продукция. Джаред Лето се присъедиява към Бен Афлек, Рей Фишър и Амбър Хърд за снимането на спомагателни подиуми. Филмът ще излезе на екран през 2021-а.

" Версията на Снайдър ", както почитателите назовават идния план, съставлява нова версия на " Лигата на справедливостта ". Тя ще покаже детайли, които Зак Снайдър е възнамерявал да включи във кино лентата, преди да му се наложи да се отдръпна от плана поради фамилна покруса. Мястото му зае Джос Уидън, напомня Българска телеграфна агенция. Въпреки свършената от Уидън работа, почитателите остават гладни за " прочита " на Снайдър и от години пропагандират да бъде пусната истинската режисьорска версия.

По-рано през годината HBO Макс оповести, че ще пусне кино лентата следващата година. Режисьорската версия на Зак Снайдър ще излезе по стрийминг платформата като поредност от четири епизода.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР