Актьорът и бивш говорител на правителството на Иван Костов Михаил

...
Актьорът и бивш говорител на правителството на Иван Костов Михаил
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК: Гласът на Костов - актьорът Мишо Михайлов, води кампанията на проф. Герджиков. Щабът разположен в луксозния хотел Милениум

Актьорът и някогашен представител на държавното управление на Иван Костов Михаил Михайлов движи кандидат-президентската акция на проф. Анастас Герджиков, научи ПИК. Информацията ни бе доказана и от хора в ГЕРБ.

Самият Михайлов отговори двусмисмислено пред организацията ни:

" Не, не е правилно. Вярно е, че проф. Герджиков ми се обади и ме помоли да оказвам помощ, а аз събрах десетина индивида... "

По информацията на ПИК щабът на проф. Герджиков е ситуиран в суперлуксозни пространства в новия столичен хотел " Милениум " на гърба на НДК. Михайлов е измежду моторите на акцията. Отношенията сред щаба на кандидат-президента и екипите на ГЕРБ са повече от комплицирани, зрее напрежение и това не е единствено за пред публиката.

Михайлов е създател на няколко телевизионни планове, а през 1999 година ненадейно бе назначен за представител на кабинета " Костов ". Освободиха го след недоказани обвинявания в корупция (прословутата касета " ММ " ) и скандал с основния редактор на " Труд " Тошо Тошев. После разгласи, че напуща България " поради изменничества ". Установи се в Барселона, Испания. През 2001 година Комисията по досиетата разгласи, че е бил сътрудник на Шесто ръководство на Държавна сигурност с псевдоним " Пешко ".

Припомняме, че абсурдът с касетата " ММ " гръмна, когато водачът на " Подкрепа " Константин Тренчев упрекна Михайлов, че е взимал рушвет.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР