Актьорът Горан Иванов, известен като един от полицаите в сериала

...
Актьорът Горан Иванов, известен като един от полицаите в сериала
Коментари Харесай

РАДОСТНА ВЕСТ! Ченге от Братя стана татко: Гледах с очите си как детето ни се ражда

Актьорът Горан Иванов, прочут като един от служителите на реда в сериала на NOVA „ Братя “, стана татко на момиченце за първи път. „ Гледах с очите си по какъв начин детето ни се ражда “, описа с огромно вдъхновение той, предава Телеграф.
Усещане
Горан разгласи щастливото събитие в обществените мрежи със фотография от болничното заведение малко откакто новият член на фамилията му се появи на бял свят. „ Щастлив съм да ви споделя, че на 12.07.2023 година в 01:11 ч. се роди нашата прелестна щерка Яна Горанова Иванова. Яна и любящата й майка Инна са в положително здраве. Гледах с очите си по какъв начин детето ни се ражда и мога да ви уверя, че няма по-невероятно и разтърсващо чувство от това! Буря от страсти, които отприщват сълзи от благополучие и удивление към природата и силата на майката “, написа артистът.
Работа
Звездата получи близо 500 честитки в мнения под фотографията му с Инна и дребното им детенце. Сред тях бяха неговите сътрудници Владо Михайлов, Антоан Петров и още доста фенове и близки другари. Горан не пропусна да означи благодарности към целия екип на болничното заведение, който се грижи за неговите девойки.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР