Актьорът Филип Буков отрече информациите, че ще участва във второто

...
Актьорът Филип Буков отрече информациите, че ще участва във второто
Коментари Харесай

Има ли нов Ерген? Истината от Филип Буков

Актьорът Филип Буков отхвърли информациите, че ще взе участие във второто издание на риалити формата " Ергенът ". " Това е единствено клевета. От някакви смешки потегли през моите другари, защото доста време бях привързан, останах самичък и то съответства с излъчването на това риалити. Казваха ми: " Еее, ти си съвършен, ще те поканят, ще видиш ". Но в действителност няма такова нещо ", разкри той в предаването " Преди обед " по БТВ.

Запитан дали би се съгласил хипотетично да вземе присъединяване като ергена в едно такова предаване, Буков отговори: " Има субективни фактори, които биха повлияли - това, че имаме спектакли, по кое време се снима аз нямам визия, само че чисто хипотетично бих ".

Актьорът описа и за дългогодишната си връзка: " Беше дълга девет години. Ние сме от 12-и клас дружно. Мина доста време, не създадохме семейство и всеки пое по своя път. Сега не знам с какво се занимава, само че преди беше контрольор по нуклеарна сигурност в АЕЦ Козлодуй ".

Звездата от сериала " Татковци " разкри и какво търси в една жена. " Аз държа на първо място да е стойностна персона, тъй като колкото и да се харесваме и интимните моменти да са приятни, в множеството време ние ще си приказваме. Трябва да имаме какво да си кажем, да имаме общи ползи. Мисля си, че би трябвало да е спортистка, с цел да ме разбере.

Иначе ще каже, че непрекъснато я подценявам, че съм лакомец. Не съм доста сигурен дали желая да е артистка. Хубаво е всеки от нас да има друга специалност, разнообразни ползи. Иначе ще си омръзнем доста бързо. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР