Актьорът Джейк Лойд, станал известен с ролята на малкия Анакин

...
Актьорът Джейк Лойд, станал известен с ролята на малкия Анакин
Коментари Харесай

Знаков актьор от Междузвездни войни се лекува в психиатрична клиника

Актьорът Джейк Лойд, станал прочут с ролята на дребния Анакин Скайуокър в " Междузвездни войни ", има сериозни психически проблеми. Това стана ясно от изявление на майка му Лиза, която описа, че 35-годишният ѝ наследник от 10 месеца е в психиатрична клиника.

Въпреки протичащото се, Лиза не губи вяра и счита, че положението на сина ѝ ще се усъвършенства.

" Проблемите се появиха за първи път в учебно заведение. Тогава Джейк стартира да приказва за другите " действителности ", обясни тя. " Той се колебаеше в коя действителност е сега. Спомням си един ден, в който го попитах дали си е направил домашното, той ми отговори, че не е сигурен дали въобще има смисъл от това, тъй като не знае в коя действителност се намира ", довери още госпожа Лойд.

По нейни думи лекарите предполагали, че детето може да има биполярно разстройство. В гимназията проблемът се влошил - Джейк станал параноичен и избягвал съучениците си. Често се случвало и да си приказва с водещите на вечерните излъчвания по тв приемника. Така се стигнало до диагнозата параноидална шизофрения, оповестява dir. 

В момента Джейк е в 10-я месец от 18-месечното си лекуване и съгласно майка му има усъвършенстване в положението му. Актьорът се съгласява да влезе в клиниката след следващия си душевен срив, който се случил през миналия май. Тогава той спрял колата си по средата на автомагистрала и отказал да прави каквото и да било, до момента в който не пристигнала полицията.

" Справя се все по-добре с всеки ден. И обожава всичко обвързвано с " Междузвездни войни ", обнадеждена е майка му. 

" Междузвездни войни: Невидима опасност " излиза по екраните в целия свят през 1999 година, когато Джейк е единствено на 9.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР