Актьорът Димо Алексиев все по-често може да бъде видян в

...
Актьорът Димо Алексиев все по-често може да бъде видян в
Коментари Харесай

Тъжно: Не трябваше да се случва това на актьора Димо Алексиев! Само на 39 години е

Актьорът Димо Алексиев все по-често може да бъде забелязан в най-различни излъчвания и сериали по малкия екран. 39-годишният водещ на „ Игри на волята ” заряза театралната си кариера и се трансформира в неотклонен тв халтураджия. Той бе доктор Генадиев в „ Откраднат живот ”, феновете го гледаха в „ Маскираният артист ”, в сериала „ Ягодова луна ”, като водещ на „ Игри на волята ”, а последно се любуваме на неговите осъществявания в „ Като две капки вода ”. В последните години представленията, в които играеше, намаляваха с всяка минала година. Последно почитателите на театъра можеха да го видят единствено в „ Една седмица, не повече ”, само че звездата към този момент не играе и в тази режисура. 
„ Обичам театъра, всяко преобразяване е момент и всеки е друг – изиграваш го и по-късно всичко е прахуляк. Театърът е глезотия и разкош ” – споделя със самочувствие Димо. Актьорът има много висока самокритика и не крие, че е прекомерно висока топка за родните театри, които не могат да си разрешат звезда като него. „ Един в действителност надарен артист се трансформира в халтураджия като Рачков ”, одумват го в обществените мрежи.
Алексиев приключва НАТФИЗ през 2006 година със компетентност „ актьорско майсторство ” в класа на доцент Веселин Ранков. През 2009 година печели премия „ Аскеер ” в категория „ Изгряваща звезда ” за постановката „ Калигула ”, където играе под режисурата на Явор Гърдев в спектакъл „ Стоян Бъчваров ” – Варна. Ролята на Калигула стана негова визитка и го прати в щатния състав на Народния спектакъл.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР