Актьорът Дарин Ангелов, който гледаме и като панелист в предаването

...
Актьорът Дарин Ангелов, който гледаме и като панелист в предаването
Коментари Харесай

Любимец на Гала е с разбито сърце заради изневяра

Актьорът Дарин Ангелов, който гледаме и като панелист в предаването " На кафе ", а скоро ще взе участие и в шоуто " Като две капки вода ", е с разрушено сърце. Запознати настояват, че Дарин е разграничен с жена си Антония Русева, от която има 5-годишна щерка на име Дария, поради различен мъж.

В артистичните среди се шушука, че Антония имала ухажор от няколко месеца и брачният партньор й бил сломен, когато научил за измяната.

Дарин Ангелов не споделя доста за персоналния си живот, само че постоянно е приказвал с деликатност за майката на детето си. Напоследък той бил толкоз концентриран в работата си, че въобще не забелязвал смяната в държанието на Русева.

Съвсем инцидентно схванал, че е завъртяла ухажор и по този начин се стигнало до разлъка. Дали обаче двойката ще се разведе публично или ще си даде още един късмет поради щерка им, към момента не е ясно. Хора от обкръжението на Дарин настояват, че той бил податлив да елементарни на брачната половинка си, написа " Хотнюз ".
свързани новини12987на 11.10.2018
Откакто се омъжи за артиста в края на 2015 година, Антония Русева гради имидж на честна жена, само че някои към момента си спомнят извънбрачната й случка със Стефан Манов – Тачо, мъжа на Евгения Калканджиева. С него тя имаше интимни връзки преди да се запознае с Ангелов. По това време Жени била наясно с похожденията на брачна половинка си и направила всичко допустимо да ги приключи.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР