Актьорът Александър Кадиев явно има нужда от повече време за

...
Актьорът Александър Кадиев явно има нужда от повече време за
Коментари Харесай

Сашо Кадиев остава в Преди обед - но при какви условия?

Актьорът Александър Кадиев очевидно има потребност от повече време за себе си и плановете си отвън малкия екран. За това е разговарял неотдавна той с екипа на предаването, защото доста му се желало да има време да снима филми и да играе в театъра. Но май и не бил подготвен още да напусне Би Ти Ви, където е на трудов контракт.

“Никъде не си е тръгнал. Преди 2 години отново се чудеше дали да напуща ”, по този начин продуцентът на токшоуто Георги Тошев отговори на слуховете, че Кадиев изоставя предаването. Нито артистът, нито Би Ти Ви разясниха. Но Тошев удостовери, че са обмисляли дружно по какъв начин да има повече свободно време, с цел да изявява и актьорския си гений.
 
                             

Навремето, когато Кадиев влиза в предаването, е част от трупата на Малък градски спектакъл “Зад канала ” и работи по едно и също време там и в малкия екран. Напуска театъра, поради голямата си тв претовареност.

Факт е, че в този момент взе участие в пътуващи представления, само че като всеки надарен актьор му липсва работата с огромните български режисьори. Същевременно, като чиновник на Би Ти Ви, той не може да се снима в сериали на други малките екрани.
 
                             

Затова са и предварителните диалози за новия сезон наесен. По традиция предаването се обновява всяка година, тъй че е изцяло допустимо то да се появи с два екипа водещи или с няколко съществени лица, а той да е едно от тях, споделя Тошев. Нищо чудно да получи и лично шоу в предаването, написа 24 часа.

През този сезон обаче, който за “Преди обед ” приключва в края на юни, промени няма да има.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР