Актьорът Алек Болдуин, който простреля фатално операторката Халина Хътчинс по

...
Актьорът Алек Болдуин, който простреля фатално операторката Халина Хътчинс по
Коментари Харесай

Алек Болдуин с първи думи след трагедията на снимачната площадка

Актьорът Алек Болдуин, който простреля съдбовно операторката Халина Хътчинс по време на фотосите на кино лентата Rust в Ню Мексико, откакто му беше обещано оръжие с същински патрон, приказва пред публицисти за първи път.

Болдуин беше със брачната половинка си Хилария, когато спря да приказва с фотографи в Манчестър, Върмонт. Той сподели, че ще поддържа нови ограничения, ограничаващи потреблението на оръжия на снимачните площадки, с цел да се увеличи сигурността на снимачния екип.

„ Какво желаете да знаете? “, попита Алек Болдуин, до момента в който брачната половинка му извади мобилния си телефон и явно записваше спонтанната конференция. Актьорът сподели:

„ Умря една жена. Тя беше моя другарка “.

„ В деня, в който дойдох в Санта Фе, с цел да стартира да фотографирам, я заведох на вечеря дружно с Джоел, режисьора “, сподели той. „ Бяхме доста, доста добре стикован екип, който снимаше дружно филм и тогава се случи това извънредно събитие “, добави Болдуин.

Алек сподели на фотографите, че му е било „ подредено “ от шерифската работа на Санта Фе „ да не приказва за следствието “, само че „ чака с неспокойствие шерифският отдел “ да оповести своите изводи. Той удостовери, че е в контакт с полицията всеки ден.

След това кореспондент пита артиста дали се е срещнал със фамилията на операторката, само че обърка името ѝ, което вбеси Болдуин и брачната половинка му. „ Казва се Халина. Би трябвало да знаете името ѝ “, заяви Хилария. Алек също наподобява нервиран и сподели: „ Не знаете името ѝ? Я, стига. Халина Хътчинс “. И продължи: „ Срещнах се със брачна половинка ѝ Матю и със сина ѝ “. Но акцентира, че не знае по какъв начин да характеризира тази среща.

Когато кореспондент споделя, че брачният партньор на Халина съгласно него е „ доста смутен “, артистът дава отговор:

„ Човекът е унищожен от тъга.

От време на време се случват произшествия на снимачната площадка. Това е събитие, което се случва един път на трилион “.

Алек Болдуин сподели още, че брачният партньор на Халина Хътчинс е „ в потрес “ и че артистът и цялото му семейство са „ в непрекъснат контакт с него “. „ Много сме обезпокоени за фамилията му и детето му. Както споделих, с неспокойствие чакаме отделът на шерифа да ни каже, че следствието им е дало резултат “, изясни още той.

Алек Болдуин още веднъж акцентира, че би подкрепил възбрана за потребление на огнестрелни оръжия на снимачната площадка, само че призна, че той не може да вземе такова решение. След това добави, че не има вяра, че продукцията Rust ще продължи да се снима.

Съпругът на Халина Хътчинс, 38-годишният юрист Матю, показа пред Daily Mail на 22 октомври: „ Да, приказвах с Алек Болдуин, той прояви схващане и поддръжка “.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР