Актьор, режисьор, софиянец, създател на поредицата (и филма) и други

...
Актьор, режисьор, софиянец, създател на поредицата (и филма) и други
Коментари Харесай

Камен Воденичаров: Не си избягал, ако още имаш мечта

Актьор, режисьор, софиянец, основател на поредицата (и филма) и други планове, свързани със софийските квартали…
Камен Воденичаров е човек, който обича медиите, а и те го обичат. Той е емблематична артистична част от софийската общественост. Не единствено изпя „ Не съм избягал “ през 1994 година. Наистина не (из)бяга. Не крещи, не шуми, само че твори. Той е персона, която освен харесва и живее в българската столица, само че и работи доста за съхранението, възраждането и популяризирането на историческите моменти, мотив да се усещаме горди.

„ Благодарен съм на ориста и на сътрудниците си за това, че имаме хубава работа и поради нея хората на всички места ни одобряват с обич и усмивки; за смелостта да се боря и да експериментирам; за песните, филмите, театралните пиеси. Но около турнетата в Европа и Съединени американски щати виждам, че доста хора не са имали шанс като мен и тези, които се оправяме в България, макар компликациите. Защото не всички са имали опция да работят това, за което са учили с готовност “, сподели в студиото на Радио София Камен Воденичаров.

Той напомни времето на студентските митинги и равносметката, че от този момент до момента берем плодовете от активността на хитри, нечестни и алчни хора.

„ От турнетата видях по какъв начин българите там желаят някой да ги чуе. Искат да изразят обичта си към България., готовността си да оказват помощ. “

По думите му дедите ни, майките и бащите ни постоянно са имали свои цели и фантазии. И през днешния ден българинът неистово се нуждае да си върне фантазията.

От края на юни Камен Воденичаров с екипа си стартира да прави 6 епизода за 6 софийски квартала – „ Красно село “, „ Захарна фабрика “, „ Младост “, „ Бояна “, „ Ючбунар “ – с Женския пазар и другите храмове, „ Студентски град “.
Чуйте диалога на Ива Дойчинова с Камен Воденичаров.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР