Актуалната носителка на титлата „Мис Бодрум“ от риалити шоуто „Ергенът“

...
Актуалната носителка на титлата „Мис Бодрум“ от риалити шоуто „Ергенът“
Коментари Харесай

Ева от Ергенът си търси мъже за една нощ в интернет

Актуалната носителка на купата „ Мис Бодрум “ от риалити шоуто „ Ергенът “ Ева Георгиева се оказа много палава мома. Тя усърдно крие дивотиите, които е правила, преди да влезе в шоуто, написа HotArena.

Читатели на „ Уикенд” ни описаха, че дамата е изключително известна в секс приложение, където намерено си търсела мъже. Певицата и актриса не се бавела доста с интимностите със мощния пол, щом харесала даден господин.

„ Тя е известна в София. Има я в няколко приложения за търсене на полови сътрудници за една нощ” – описа млад мъж пред „ Уикенд” и предизвести да не се връзваме на безконечната й усмивка, тъй като икономисва много неща пред камерите.

Ева, която е измежду претендентките за продобиване на сърцето на „ Ергенът” Виктор Стоянов е измежду най-напористите търсачки на популярност. Тя се опитва да пробие във всички вероятни сфери, риалити и шоу формати, само че за момента съумя да добие популярност единствено с „ Ергенът”, където не стопира да се смее нефелно.

„ Аз за тая кукувица Ева да ви кажа, дето е с огромната усмивка и сполучливата кариера. Виждал съм я по цици в клуб, може би преди 3 години. Без да имам желанието или да сме били в една компания. Знае по какъв начин да се забавлява момичето, махайки блузки и сутиенчета (ако е имала подобен, че може и тя да го раздава без бельо)” – признава млада жена, която е зърнала Ева чисто гола от кръста нагоре на празненство в столичен клуб.

След като обиколи множеството музикални формати, измежду които „ Като две капки вода “, „ България търси гений “ и „ Х фактор “, Ева се набута и в „ Ергенът “, където се надява да се прочуе и да си оправи живота. От обкръжението на певицата издават, че тя доста желае да си ложи силикон и скоро май ще сбъдне фантазията си.

„ Каквото е дала природата – това е, аз съм влюбена в тялото си и не бих прибегнала до интервенция за увеличаване на бюста “, кълнеше се преди време любимката на младежите, само че в последната година е размислила и желае да е малко по-секси и талантлива, въпреки и изкуствено.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР