Актуализацията ще излезе съвсем скоро. Може би графикът за разпространение

...
Актуализацията ще излезе съвсем скоро. Може би графикът за разпространение
Коментари Харесай

За радост на потребителите: Samsung официално обяви кога и кои смартфони ще получат новата фирмена среда Galaxy AI

Актуализацията ще излезе напълно скоро. Може би графикът за разпространяване ще се разграничава за другите пазари. Но разликата ще е незначителна.

За това, че функционалностите с потребление на мощен изкуствен интелект под общото маркетингово име Galaxy AI ще преминат от най-новите флагмани Galaxy S24 към по-стари модели, се знае от много време. Компанията даже разгласи съответните смарт телефони и таблети. Само че не беше ясно по кое време тъкмо ще се случи това. Сега Samsung публично разкри датата. И по този начин, новата версия на фърмуера Galaxy AI ще стартира да се популяризира още на 28-ми март тази година.

Актуализацията One UI 6.1 с Galaxy AI би трябвало да получат следните мобилни устройства:

Galaxy S23, S23+ и S23 Ultra Galaxy S23 FE Galaxy Z Fold5 Galaxy Z Flip5 Galaxy Tab S9, Tab S9+ и Tab S9 Ultra

Да напомним, че една от най-интересните функционалности на новата ИИ фирмена среда Galaxy AI е Live Translate. Това е лично приложение за двупосочен гласов и писмен превод на телефонни диалози в действително време. Не се изискват приложения на трети страни, а AI на устройството резервира диалозите напълно предпазени. Самата Samsung акцентира, че благодарение на Live Translate езиковите бариери падат. Възможно е в действително време да се беседва с други хора на различен език, да се вършат резервации на съвсем всевъзможни езици и още доста други.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР