Акцията в нощен клуб Бушидо“ е била напълно в рамките

...
Акцията в нощен клуб Бушидо“ е била напълно в рамките
Коментари Харесай

ПОТРЕС! Шефът на МВР-Пловдив за акцията в нощния клуб: Полицаите са действали напълно законно

Акцията в нощен клуб „ Бушидо “ е била изцяло в границите на закона. Това сподели на брифинг шефът на пловдивската полиция старши комисар Васил Костадинов, предава „ Марица “.
Според него няма превишаване на полицейските пълномощия, само че инспекцията ще покаже.
„ Начинът на дейности при инспекция е основан на усещанията на ръководителя на място, тактиката и метода също. Всички останали дейности, дали съм удовлетворен или неудовлетворен от резултатите, няма да разясня. Дори и с цената на известно нарушаване във връзка с Възприемането на дейностите, съм податлив да мисля, че в тези обекти следва да се работи целеустремено. Не сме срещнали никаква поддръжка от притежател на подобен клуб досега във връзка с използването на дрога. Ще открием ли топлата вода като кажем, че там се използват опиати? “, запита Костадинов.
„ Това, което ми рапортуваха за акцията е заведението на 6 май е, че за регулиране на клиентите са били обособени четири пространства – две за мъже, две за дами. Появиха се изявления, че са карани хора да се събличат и да заемат странни пози. Имало е такива ограничения по отношение на съответни лица, във връзка с които има данни за владеене на опиати, само че не към всички “, разяснява Костадинов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР