Акция Зима започна, пътната полиция вече проверява грайферите на гумите,

...
Акция Зима започна, пътната полиция вече проверява грайферите на гумите,
Коментари Харесай

За какво да внимаваме при избора на гуми за зимния сезон?

Акция " Зима " стартира, пътната полиция към този момент ревизира грайферите на гумите, с които караме. Няма доста време до 15 ноември, когато към този момент наложително би трябвало да са сложили зимните гуми.

За какво да внимаваме, когато си купуваме зимни гуми, по какъв начин да изберем сервиза, в който да отидем и с какви нарушавания може да се сблъскаме там - посетител по тематиката ръководителят на Комисията за отбрана на потребителите Димитър Маргаритов.

За няколко неща би трябвало да внимаваме, посочи Димитър Маргаритов. Върху всяка една гума би трябвало да има редица обозначения, които да ориентират потребителите за значителните характерности, изясни той.
Като стартираме от момента на производството, през разхода на гориво, шума и тежестта на което може да издържи самата гума.
Тези обозначения са с универсални знаци, добави той. Второто значимо нещо при избора е цената.
Димитър Маргаритов: Ако потребителите са изкушени, в това число и в онлайн магазините от доста ниски цени, от огромни проценти понижение, дано имат едно мислено, тъй като по начало законът изисква за дадена стока, с цел да бъде понижена, да бъде продавана на остарялата цена най-малко един месец. Когато приказваме за тази акция, може да се допусна, че тези партиди зимни гуми са пуснати на пазара наскоро, тъй че е допустимо да има и някакви опити от страна на търговците за операция от позиция на цената и % на понижение, в случай че такова е оповестено.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР