Акция за събиране на излезли от употреба електрическо и електронно

...
Акция за събиране на излезли от употреба електрическо и електронно
Коментари Харесай

Акция за събиране на стари електроуреди

Акция за събиране на излезли от приложимост електрическо и електронно съоръжение (ИУЕЕО) провежда администрацията на регион „ Северен” – заяви кметът на региона инж. Ральо Ралев.
Неработещите електрически и електронни уреди жителите могат да предават на 04-ти април 2016 г.(сряда) от 09.00 до 13.00 часа на паркинга източно от бул. ”България” №108, (южно от кметството на регион „ Северен”).

Жителите на региона могат да предават в мобилния пункт следните излезли от приложимост електрически и електронни уреди: печки, хладилници, тостери, микровълнови печки, сешоари, перални, бойлери, миксери, климатици, тв приемници, радиа, транзистори, компютри, монитори, мишки за компютър, мобилни апарати, телефонни апарати, фризери, електрически радиатори, отоплителни печки, прахосмукачки, маши за коса, преси.

За лицата, които ще се включат в акцията, са планувани ваучери за покупка на подарък от огромна комерсиална верига за битова техника в гр. Пловдив.
Възрастни хора, хора, които нямат опция да доставят на място своите уреди или нямат превоз могат да дават своите поръчки на тел. 032/901 165 – отдел „ Екология” на регион „ Северен” като посочат своето име, адрес, телефон и типа на излезлия от приложимост апарат, който желаят да предадат.

В период до две седмици ще бъдат посетени на адрес и ненужните им уреди ще бъдат взети.
„ Призовавам жителите да се възползват от опцията, която им предоставяме и да изчистят домовете си от ненужните електрически и електронни уреди” – показа кметът на региона инж. Ралев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР