Акция по събиране на подписи в защита на генералния директор

...
Акция по събиране на подписи в защита на генералния директор
Коментари Харесай

Спешно събират подписи в БНР в защита на Светослав Костов

Акция по събиране на подписи в отбрана на генералния шеф на БНР върви измежду екипите в радиото. След вчерашното му изявление, в което той изясни, че няма да подава оставка и че ще работи с хората, макар че доста сътрудници му нямат доверие, през днешния ден е почнал опит Костов да бъде разказан като експерт и мечтан от колектива шеф.
В писмо до Съвет за електронни медии от " представители на синдикатите и чиновници на БНР " се споделя, че подписалите се " подкрепаме новоизбраното управление на медията и генералния шеф господин Светослав Гостов. По информация на ДУМА огромна част от работещите в радиото са отказали да подпишат писмото, само че все пак то е стигнало до Съвета за електронни медии. В него има апел " да се даде късмет на генералния шеф и мениджърския екип ". Казва се още, че Костов е един от тях и е " дълготраен сътрудник, публицист, който е с отлична известност и се употребява с почитание на работещите в радиото ". Сред посписалите се са Елица Доцева (НРТС - КНСБ), Дарина Григорова (РС- " Подкрепа " ), Дарина Атанастасова (СБЖ-Програма " Христо Ботев " ), Анелия Торошанова (СБЖ-КТ " Подкрепа " ).
Според написаното от тях, за времето, в което Светослав Костов управлява радиото, " креативната атмосфера в БНР се промени фрапантно в позитивна посока, чиновниците работят умерено, друга към този момент е и тяхната мотивация ".
Те повтарят и тезата на Костов от през вчерашния ден, че има опит да се въздейства извън на решенията на генералния шеф, само че че той няма да се поддаде на напън. Това мнение на показани синдикати в БНР е подкрепено от подписка, в която досега са се присъединили чиновници от цялата медия. Не е посочено какъв брой души са се присъединили в акцията по спасяването на Светослав Костов. Но се споделя, че подписката продължава.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР