Акционерното дружество „Русатом Информационни решения“, част от руската държавна корпорация

...
Акционерното дружество „Русатом Информационни решения“, част от руската държавна корпорация
Коментари Харесай

„Росатом“ патентова дигитални платформи за развитие на умни градове

Акционерното сдружение „ Русатом Информационни решения “, част от съветската държавна корпорация „ Росатом “, записва в патентното ведомство на Русия два цифрови продукта - комплект от стратегии „ Интеграционна платформа “ и цифрова платформа „ Умен град “.

Интеграционната платформа е предопределена за сливане на разнопланови данни и разнообразни осведомителни системи на даден град или район. Системата задава обединен стандарт на интеграция на осведомителните системи и се явява главен инструмент за реализация на систематичен метод към цифровата промяна. Програмата се внедрява като обединен програмен комплекс, който обезпечава междусистемно взаимоотношение на процесите на ръководство сред ведомства и чиновници, общински и районни организации, полиция, пожарна и други.

Платформата „ Умен град “ е предопределена да автоматизира процесите на градското ръководство и обслужване на жителите, както и за въвеждане на сложен метод при решение на проблеми от живота на града. Тя дава отговор на държавната политика за развиване на цифровата стопанска система в Руската федерация и обгръща целия набор от детайли на така наречен „ интелигентен град “, включени в методическите рекомендации по държавния план „ Умни градове “ на съветското Министерство на строителството. Според „ Русатом Информационни решения “, това е 100% съветска разработка и е отговор на нуждата от осведомителна сигурност в изискванията на цифрово развиване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР