Актрисата Валентина Каролева стана майка на момченце. Звездата от филма

...
Актрисата Валентина Каролева стана майка на момченце. Звездата от филма
Коментари Харесай

Коя актриса роди внук на покойния Владо Каролев /Фото/

Актрисата Валентина Каролева стана майка на момченце. Звездата от кино лентата " Доза благополучие " е родила преди дни, похвали се самата тя в обществените мрежи. Валентина и половинката й Александър са решили да кръстят бебето Виктор Данаил Александър Каролев. Семейството има дъщеричка. Тя се роди преди година и се споделя Изабела.

" Ами ей го на! Голямо очакване. Съчувствам на всички бременни, които раждат след термин, само че имам съвет, който моята вуйна, която е цеви, ми даде още при започване на бременността - недейте да се хващате за термина, като за чиста монета, тъй като има късмет да е леко комплициран, безусловно обикновено е индивида да се появи сред 38 и 42 седмица; та с цел да не сте като мен и да мрънкате всеки ден, по скоро се целете за 42 седмиц, написа актрисата в Инстаграм.

" Доста от бг приятелите ни малко ни нахраниха: “какви са тия две имена, никой няма да употребява второто и тн ” хаха и да правилно е, че за нас в България това да имаш две имена е леко необичайно, само че пък аз предизвиквам всеки да си го почуства това с името и да не се преценява с рамки и отзиви. Като даваме имена на децата, сякаш им даваме и вълшебните сили. В нашия случай: Виктор - победител; Данаил - Бог е моят арбитър! Малък наш сине, имам вяра, че ще побеждаваш нежно във всичко осланяйки се на Господа. Обичаме те! Добре пристигнал! Александър Каролев, благодаря ти! Ти си супер баща и супер hubby!:, написа още актрисата.

Припомняме, че икономистът Владимир Каролев, не дочака раждането на своя внук. Той умря през есента измежду дълга битка за живота му. Каролед издъхна на 60-годишна възраст, откакто не съумя да се пребори с контузиите си след тежкото рухване в Пирин. 

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР