Актрисата Сюзън Сарандън, която е носителка на награда Оскар, заведе

...
Актрисата Сюзън Сарандън, която е носителка на награда Оскар, заведе
Коментари Харесай

Сюзън Сарандън съди строителна фирма заради 47 проблема в новата й къща във Вермонт

Актрисата Сюзън Сарандън, която е носителка на премия " Оскар ", заведе дело против строителна компания за " огромни проблеми " в новопостроената си къща в щата Вермонт, съобщи Ройтерс.

Тя възнамерява да се засели там след пенсионирането си.

Криви стени, изчезнала изолираност, плесен и незавършен таван в главната спалня са единствено част от 47-те казуса, открити от инженерите, строители и чиновници на актрисата, излиза наяве от подадения правосъден иск против строителната компания. Той е импортиран във федерален съд в Спрингфийлд, щата Масачузетс.

Сюзън Сарандън, която е на 76 години, построи екологично резистентен дом на повърхност от над 180 залесени и покрити с ливади декара в Стамфорд, Вермонт, покрай границата с Масачузетс. Тя купува земята през 2018 година

Известна с политическата си интензивност, Сарандън съобщи, че е имала " ясна визия " за дом, който ще бъде " напълно отвън мрежата " - със слънчева сила, вода от бунар и геотермална сила, " поради възходящата световна екологична неустойчивост ”.

Според нея притежателят на основаната в Кларксбърг, Масачузетс, строителна компания е показал погрешна информация за уменията и опциите си, завишил е цената на фактурите, начислявал е разноски за неосъществени действия. Освен това не е направил нищо, с цел да оправдае получени съвсем 140 000 щатски $, с цел да бъде шеф на парцела според съглашение, подписано след построяването на къщата.

Собственикът на компанията отхвърля коментар. Размерът на поисканото от ищцата обезщетение не се прецизира.

Сарандън печели " Оскар " за най-хубава актриса през 1995 година за " Осъденият на гибел идва ". Тя взе участие във кино лентата " Синия бръмбар ", който излезе по кината този петък, отбелязва Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР