Актрисата пуска доста интересни постове от време навреме. Така научаваме

...
Актрисата пуска доста интересни постове от време навреме. Така научаваме
Коментари Харесай

След тайната сватба: Елен Колева разкри кой е мъжа до нея

Актрисата пуска много забавни постове от време в точния момент. Така научаваме по какъв начин се развива персоналния й живот.

Красавицата внесе ново конкретизиране за мъжа до себе си, само че към момента не е разгласила обща фотография. Придържа се към максимата, че щастието обича тишината.

" Омъжих се, но избраника ми не се споделя Валентин, а Георги! ", написа Колева преди часове в профила си в обществените мрежи, само че без да издава нищо повече за него.

Години наред Елен Колева преминаваше през разнообразни разочарования. Търсейки верния мъж, тя се промени радикално. Актрисата се увлече съществено и по духовното рационализиране, стана и инструктор по космоенергетика.

Много вести се изписаха за връзката й с Александър Найденов – Майонезата. Той я нагрубяваше много след раздялата. В резултат на това тя го назова „ умопобъркан “.

След това имаше връзка с писателя Калин Терзийски. За него тя споделя, че „ я поболял от обич “. Дори почнала да пие поради него. Изпепеляващата връзка продължава година. Той обаче в същото време  се заглеждал и по други дами.

„ Калин твърдеше, че би трябвало да спи с други дами, тъй като те щели да се самоубиват, в случай че не им обърне внимание “ – изяснява Елен.

Инфо: blitz.bg

Тагове: Елен Колева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР