Актрисата Оливия Нютън-Джон беше принудена да отговори на недоброжелателни коментари

...
Актрисата Оливия Нютън-Джон беше принудена да отговори на недоброжелателни коментари
Коментари Харесай

Оливия Нютън-Джон проговори за борбата си с рака и колко близо е до смъртта

Актрисата Оливия Нютън-Джон беше принудена да отговори на недоброжелателни мнения за нейното здраве, които плъзнаха с последните месеци. Звездата от кино лентата „ Брилянтин “ съобщи, че ѝ било извънредно необичайно да чете информациите, че е на прага на гибелта, оповестява „ Дейли Мейл “.
 

В телевизионно шоу 70-годишната Оливия, която не крие, че се бори с рак на гърдата в четвърти етап и сега е в терапия, съобщи, че се оправя отлично и е оптимист за възобновяване си.
 
„ Много необичайно чувство е да четеш, че си мъртъв. Затова си помислих, че би трябвало да хвърля светлина по въпроса, тъй като това ще продължава и ще стане по-зле. Затова снимах видеоклип, в който споделям, че слуховете за гибелта ми са мощно пресилени. Все още съм тук и се оправям отлично “, сподели тя.
 
„ Справям се в действителност добре. Всъщност, направих си някои проучвания и съм добре, благодаря. Мечтата ми е да съумея да се преборя с рака в този живот “, споделя тя.
 
През май 2017 година Оливия получи диагнозата рак на гърдата за трети път, повече от 20 години след първата си диагноза. Вторият път тя води загадка борба със болестта през 2013 година.

Превод и редакция: Блиц 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР