Актрисата Никол Кидман получи приз за цялостна кариера на церемонията

...
Актрисата Никол Кидман получи приз за цялостна кариера на церемонията
Коментари Харесай

Никол Кидман с приз за цялостен принос

Актрисата Никол Кидман получи приз за цялостна кариера на церемонията за Холивудските кино награди, която се организира нощес в хотел "Бевърли Хилтън " в Калифорния.

51-годишната хубавица съобщи, че това е извънредно самопризнание, само че задачата й в никакъв случай не е била да натрупа награди.

"Още от детството си желаех да стана актриса. Всичко стартира в учебно заведение, по-късно посещавах сценичен институт и продължих по този път, който ме води до най-прекрасните места и ми даде толкоз доста. ", съобщи звездата от „ Мулен руж “.

"С избора й за носителка на тазгодишната премия отдаваме респект към многостранните й превъплъщения в толкоз разнообразни и невероятни облици през годините. Сред многото продуцирани от Кидман планове е миналогодишният "Големи дребни неистини ", който се трансформира във феномен, показващ освен културните, само че и обществените трендове на нашето време " споделиха уредниците на церемонията.

На Холивудските кино награди "Черната пантера " завоюва най-голямото отличие - за най-хубав филм и за сценография.

Хю Джакман победи в категорията за най-хубав артист за "Водачът ", а 71-годишната Глен Клоуз бе отличена за най-талантлива при дамите.

В поддържащите актьорски категории призове получиха Тимъти Шаламе за "Прекрасно момче " и Рейчъл Вайс за "Фаворитката ".

Деймиън Шазел, снимал "Първият човек ", сграбчи премията за най-хубав режисьор, която му бе връчено от артиста Раян Гослинг.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР