Актрисата Мег Райън и музикантът Джон Меленкамп отново са заедно,

...
Актрисата Мег Райън и музикантът Джон Меленкамп отново са заедно,
Коментари Харесай

Мег Райън отново е с Джон Меленкамп

Актрисата Мег Райън и музикантът Джон Меленкамп още веднъж са дружно, заяви Контактмюзик, базирайки се на обява в сп. " Пийпъл ".

Новината за възобновения разказ на 55-годишната Райън и 65-годишният Меленкамп евентуално ще изненада мнозина, откакто през март музикантът съобщи, че някогашната му възлюбена го ненавижда от дъното на душата си и не желае да има нищо общо с него. Джон Меленкамп сподели също, че Мег мъчно е понасяла настроенията и детинщините му.

Мег Райън изненада с ново лице (СНИМКИ)

Меленкамп и Райън бяха дружно в продължение на три години и половина, преди да се разделят през 2014 година През същата година те още веднъж се събраха, след което при започване на 2015 година поеха по обособени пътища.

2014: Мег Райън се раздели с Джон Меленкамп

След като актрисата и музикантът са били видяни на разходка в Ню Йорк в средата на тази седмица, неназовани източници са уведомили сп. " Пийпъл ", че те са възобновили романа си още през май.

След раздялата си с Мег Райън Джон Меленкамп имаше връзка с Кристи Бринкли.

Новата изгора на Денис Куейд е с 32 години по-млада от него (СНИМКИ)

Райън има зад тила си един провален брак с артиста Денис Куейд. Актрисата беше обвързана за малко и с различен собствен сътрудник, Ръсел Кроу, с който си партнираше във кино лентата " Доказано жив ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР