Актрисата Лилия Маравиля и колегата й Христо Шопов бяха изненадани

...
Актрисата Лилия Маравиля и колегата й Христо Шопов бяха изненадани
Коментари Харесай

Лилия Маравиля и Христо Шопов разглеждат скандална скулптура

Актрисата Лилия Маравиля и сътрудника й Христо Шопов бяха сюрпризирани от скандалната статуя „ Минотавър” на брата на актрисата – Дарин Лазаров-Даро в изложба Нирвана. В галерията, благосъстоятелност на Ники Младжов, двамата артисти, които пълнят подиуми с театралния шлагер „ Догодина по същото време”, се потопиха в цялостен мрак, с цел да се насладят на светещи в тъмното картини.

Прочутият в целия свят с варненската статуя „ Влюбените дракони” Даро сплоти свои произведения, основани в Италия и у нас, със светещите картини на Кирил Петров, рисувани с техниката на Караваджо – в цялостна мрачевина.

Скулпторите Валентин Старчев и Кунка Димитрова оцениха уместно творбите на Даро, измежду които се отличаваше негов автопортрет – митично животно с главата на самия създател. Погледи притегли и майсторът на татуировки Генислав, фамозен в арт средите, който се появи с атрактивен пиърсинг върху лицето.

Долетялата от чужбина особено за изложбата наша художничка Иоанна Дановска се наслаждения на картините и скулптурите в компанията на колежката си Моника Тошева и Ники Кънчев. Бившият началник на Национална агенция за приходите Красимир Стефанов, бизнесдамите Гери Ташкова, Мая Косева, Мирела Ненчова и Биляна Тончева, колекционери и ценители бяха измежду гостите на вернисажа. Изложбата на Даро „ Стъпки във времето”, синхронизирана с флуоресцентните картини на Кирил Петров, обединени в експозицията „ Две светлини”, бе показана на фона на мистична музика.

Вернисажът даде опция на всеки от посетителите да вземат участие в завършването на светеща картина.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР