Актрисата и певица Антоанета Добрева, по-позната на широката публика като

...
Актрисата и певица Антоанета Добрева, по-позната на широката публика като
Коментари Харесай

Нети ще става доктор по музика

Актрисата и певица Антоанета Добрева, по-позната на необятната аудитория като Нети, публично стана докторант на Националната Музикална Академия " Проф. Панчо Владигеров " в специалността " Оперета и мюзикъл ".

Това заяви самата тя с обява в обществените мрежи.

" Днес бях утвърдена за зачисляване за докторантура в специалността " Оперета и мюзикъл " на катедрен съвет в Музикалната консерватория. Благодаря на членовете на вокалния факултет по " Оперно пеене " за позитивните оценки на труда ми до тук и за забавните оферти и насоки. Чака ме тригодишна работа! ", написа тя в Инстаграм и разгласява снима във висшето образователно заведение.

Засега обаче не е известно тъкмо каква е тематиката на докторската дисертация на актрисата.
свързани новини12644на 19.11.2021
През 2019 година Нети, се дипломира с отличие от Националната Музикална Академия " Проф. Панчо Владигеров ". Певицата приключи магистърска стратегия в компетентност " Оперета и мюзикъл ". Именно тя бе посочена и като първенец на випуска, заяви тогава гордият й брачен партньор Добрин Векилов-Дони.

Освен това, Добрева има към този момент и друга тапия зад тила си. През 2000 година тя приключи НАТФИЗ в класа на професор Стефан Данаилов, доцент Илия Добрев и Ивайло Христов и то още веднъж с цялостно отличие.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР