Актрисата Ева Лонгория си счупи крака. Подробности за неприятния инцидент

...
Актрисата Ева Лонгория си счупи крака. Подробности за неприятния инцидент
Коментари Харесай

Неприятно изживяване за Ева Лонгория

Актрисата Ева Лонгория си счупи крайници. Подробности за неприятния случай не се оповестяват, известно е единствено, че той се е случил, до момента в който Ева била на отмора в Испания. В момента звездата от сериала " Отчаяни съпруги " се придвижва благодарение на патерица. Травмата обаче не е в положение да скапе проектите на 42-годишната актриса. Самата тя показа в обществените мрежи, че ще продължи да работи над режисурата на продукциите " Мик " и " Лас Вегас ".

В събота Ева Лонгория разгласява фотография в персоналния си профил в " Инстаграм ", на която се вижда по какъв начин излиза на разходка с кучето си, а кракът ù е бинтован и обездвижен. Кадърът събра десетки мнения от почитатели на Лонгория, които я твърдят, че и по този начин наподобява ужасно, и ù пожелават скорошно възобновяване.

Американската актриса от мексикански генезис Ева Лонгория стана известна с присъединяване си в сериала " Отчаяни съпруги ", в който влиза в ролята на Габриел Солис. За нея звездата получи номинация за " Златен глобус " за основна женска роля през 2006 година.

Източник: avtora.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР