Актрисата Джейми Лий Къртис признава, че си е правила козметични

...
Актрисата Джейми Лий Къртис признава, че си е правила козметични
Коментари Харесай

Джейми Лий Къртис сподели: Щастие е трудна дума, животът е болка. Ботоксът не ви прави щастливи

Актрисата Джейми Лий Къртис признава, че си е правила козметични процедури, само че в последна сметка се е почувствала зле от тях и не те са и` донесли задоволство.

Джейми признава, че поучава и личните си дъщери " да не си пипат лицата ".
 
                             

" Направих пластична интервенция ", признава звездата пред " Today ". " Поставих си ботокс на челото. Ботоксът накара ли огромната гънка да изчезне? Да. Но тогава изглеждаш като пластмасова дрънкулка ", разяснява още актрисата.

" Направих го. Не проработи. И всичко, което виждам, е, че хората в този момент концентрират живота си върху това... Щастие е сложна дума, тъй като животът е болежка. Искам децата ми да са удовлетворени. Искам да усещат, че това, което вършат, има значение, има стойност ".
 
                           

От на следващия ден ще гледаме Къртис още веднъж в ролята на Лори Строуд, която се изправя във заключителен конфликт със серийния палач Майкъл Майърс в последната част от филмовия франчайз " Хелоуин: Краят ".

" Измислили са доста добър метод да сложат завършек на тази " трилогия " ", споделя звездата за последния филм от франчайза.

" Направихме три кино лентата, мисля, че историята приключва по печален, само че забавен метод ".

Джейми става известна като " Кралицата на писъка ", поради всички нейни участия в хорър филми. Едно от първите й участия в малкия екран е с дребна роля в епизод на " Коломбо ".

Има две осиновени деца и за прочут интервал оставя кариерата си на назад във времето, с цел да може да се концентрира върху фамилията.

" Всъщност “добрата ми форма ” не продължи доста дълго. Някъде към трийсетата ми година престанах да обръщам внимание на тялото си. Помислих си: “Е, какво пък, огромна работа! ”. Но един ден се погледнах в огледалото и по никакъв начин не ми хареса това, което видях, по тази причина още веднъж започнах да се грижа за фигурата си. "

" Погледнете дамите, които си стоят у дома, домакините. Аз съм изрично срещу това! "

" Не съм безчувствена жена, а просто едно претрупано бяло “маце ”, което се пробва да си изкара прехраната... с доста костеливо лице... "
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР