Актрисата Джейми Лий Къртис отбеляза 22 години от заветното си

...
Актрисата Джейми Лий Къртис отбеляза 22 години от заветното си
Коментари Харесай

Джейми Лий Къртис отбеляза 22 години без алкохол - slava.bg

Актрисата Джейми Лий Къртис означи 22 години от заветното си решение да каже „ не “ на опиатите и алкохола. 62-годишната звезда се върна обратно в спомените си и показа собствен кадър в Инстаграм от времето, когато към момента е била пристрастена към опиатите, с цел да наблюдава вдъхновяващия си напредък.

„ Преди доста години в една далечна галактика… Аз бях млада звезда във война със самата себе си. Но тогава не знаех. Прогонвах всичко. Пазех го прикрито. Бях толкоз болна, колкото тайните си “, написа тя, въодушевена от паметните начални надписи на хитовата поредност „ Междузвездни войни “.

В обявата си тя също сподели признателността си към всички, помогнали да поеме в нова посока от живота си и да резервира трезвеността си през последните години.

С божията благосклонност и поддръжката на доста другари, които схващат възприятията ми, както и на двама ангели на трезвеността… съумях да остана трезва. Бях стигнала дъното, тъй че тази фотография, на която гордо пия, ми оказва помощ да си припомням. На всички, които се борят със същото и на тези, които са поели по този път… С вас съм “, показа още тя.

Припомняме, че Джейми Лий Къртис и преди е споделяла, че е съществено е злоупотребявала с алкохола и опиатите в предишното. Тя се е пристрастила около личния си татко – холивудския артист Тони Къртис, който също беше прочут със зависимостта си към опиати. Тя е употребявала в продължение на 10 години и дълго време не я е спирало даже това, че брат ѝ умира от свръхдоза на 21 години.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР