Актрисата Диана Димитрова се страхува от нов побой. Това призна

...
Актрисата Диана Димитрова се страхува от нов побой. Това призна
Коментари Харесай

Диана Димитрова избяга от София! Коя е причината

Актрисата Диана Димитрова се опасява от нов побой. Това призна самата тя в ефира на малкия екран на Слави Трифонов. 

В предаването на Крум Савов Димитрова се включи по интернет и изясни, че сега не е в София, тъй като се страхува от ново физическо посягане. Това обаче не било задоволително, с цел да я спре да играе в театъра.
-->
" В преписката на прокуратурата ясно се споделя, че има оттоци и кръвонасядания в региона на рамото и лицето, само че това ловко се замита под килима. И аз излизам като човек, който се бори с вятърни мелници.

Аз нямам нито тези връзки, нито пари, нямам другарствата. Това е повода сега аз да не съм в София, тъй като аз не усещам, че съм в сигурност ", съобщи тя. На въпрос защо съвсем цялата колегия е подкрепила Вергов, откакто прокуратурата отхвърли да образува произвеждане против него, актрисата отговори, че множеството от сътрудниците й са навързани като " свински вътрешности " и се поддържат и оказват помощ.

На въпрос какви са връзките й с дъщерята на сътрудника й и дали й е пращала SMS-и и фотоси, Димитрова отговори, че няма по какъв начин да има телефона на дъщерята на Вергов, в случай че не е била интимна с него, само че и тя самата би желала да разбере за какви известия става въпрос.

Димитрова още веднъж повтори, че 20 от 31-мата членове на " Откраднат живот " не са били на работа в деня на побоя, макар че написаха отворено писмо, че не са станали очевидци на принуждение.

И бе безапелационна, че ще апелира решението на прокуратурата и ще съди настрана Вергов за неистина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР