Актрисата Амбър Хърд не е в състояние да плати обезщетението

...
Актрисата Амбър Хърд не е в състояние да плати обезщетението
Коментари Харесай

Амбър Хърд vs Джони Деп: Много шум за нищо, печелят адвокатите

Актрисата Амбър Хърд не е в положение да заплати компенсацията на някогашния си брачен партньор Джони Деп в размер над 8 млн. $, отсъдени от съда, съобщи юристът ѝ, откакто американско жури застана на страната на звездата от " Карибски пирати " в яростен развой за клюка.

Съдебната борба, предавана по малкия екран, завърши в сряда, когато седемчленното жури откри, че Деп и Хърд са се оклеветили взаимно, само че в интерес на Деп имаше доста по-голяма тежест, написа БГНЕС.

След шестседмичен правосъден развой, в който бяха предявени искания и контрапретенции за домашно принуждение, журито му присъди 10,35 млн. $ обезщетение, за разлика от 2 млн. $, присъдени на Хърд.

В изгода на артиста бяха присъдени 15 млн. $ - 10 млн. $ обезщетение и 5 млн. $ наказателни вреди. По-късно съдията понижи присъденото на Деп обезщетение за наказателни вреди в размер на 5 млн. $ до оптималния размер от 350 000 $ във Вирджиния, като по този метод общата сума за Деп възлиза на 10 350 000 $ - минус 2 млн. $, които е наказан да заплати на Хърд.

Деп си потегля от делото с +8,35 млн. $.

Запитана в предаването TODAY на NBC дали Хърд ще може да заплати, нейната адвокатка Илейн Бредехофт съобщи: " О, не, безусловно не. " Тя добави, че звездата от " Аквамен " желае да апелира присъдата и " има някои отлични учредения за това ".

58-годишният Деп, който през 2020 година загуби дело за клюка против английския таблоид " Сън " в Лондон поради това, че го назова " бияч на съпруги ", отпразнува отредената присъда по делото като победа, до момента в който Хърд съобщи, че е " с разрушено сърце ".Бредехофт съобщи, че юридическият екип на Деп е работил за " демонизирането " на Хърд и е потулил значими доказателства по време на процеса, като е попречил на правосъдните заседатели да прегледат доказателствата за хипотетичното принуждение от страна на Деп. " В този съд бяха позволени редица неща, които не трябваше да бъдат позволени, и това докара до комплициране на правосъдните заседатели ", сподели тя.

" Имахме голямо количество доказателства, които бяха потулени в това дело, които бяха в делото във Англия ", сподели тя. " В делото в Обединеното кралство, когато то беше заведено, Амбър завоюва, а Деп загуби. " Адвокатката съобщи, че решението е неприятно предвещание за придвижването MeToo и ще обезкуражи дамите да оповестяват за полов тормоз и злоупотреби. " Това е извънредно обръщение ", сподели Бредехофт. " Това е забележителен крах. Ако не извадите телефона си и не заснемете по какъв начин брачният партньор ви или вашият непосредствен ви бие, на процедура няма да ви повярват ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР