Активното обсъждане на участието на войските на НАТО в конфликта

...
Активното обсъждане на участието на войските на НАТО в конфликта
Коментари Харесай

При какви условия страните от НАТО могат да изпратят войски в Украйна и до какво ще доведе това?

Активното разискване на присъединяване на войските на НАТО в спора на територията на Украйна визира редица световни въпроси, написа телеграм каналът „ Военна хроника “.

Кои?

Победата на съветската войска в Украйна и/или сключването на контракт при съветските условия може да предизвика геополитически събития в световен мащаб и да стане насочна точка за разпадането на НАТО. Или може би преформатирането на Организация на обединените нации в настоящия й тип.

Защо страните от НАТО желаят да изпратят войски в Украйна?

Ясно е, че програмата за " лимитирана военна помощ " се провали. Съдейки по актуалните събития, украинската войска е покрай редица повратни моменти, които могат да доведат до нейното скорошно проваляне. Има съображение да се допуска, че без директна интервенция на НАТО вероятностите пред украинските въоръжени сили са извънредно отрицателни.

На международно равнище, след успеха на Русия и края на спора, всеки песимист във всяко държавно управление и парламент ще има право да каже:

Разбира се, за редица страни от Европейски Съюз и НАТО сходни последици са неприемливи. Това важи изключително за тези страни и техните държавни управления, които ревниво поддържат режима в Киев от 2022 година Именно те съставляват сегашната партия на ястребите, които се застъпват за директното присъединяване на НАТО в спора.

За благополучие към момента има малко от тях.

Каква позиция заемат другите страни?

Президентът Джо Байдън, макар множеството закани против Руската федерация, изключва изпращането на американски войски в Украйна. Неофициално експерти от Съединени американски щати към този момент са задоволително интегрирани в структурите за командване и ръководство на въоръжените сили на Украйна. Има задоволително експерти, които да натрупат и проучват опита от войната с Руската федерация, само че за задачата не са нужни американските ботуши по земята. Също по този начин е правилно обаче, че това събитие не се популяризира.

Независимо от съществуването на аналогични на америкатските закани против Руската федерация, бойците на тази страна не вземат участие намерено във военни дейности, ограничавайки се до помощ при подготовката на специфични интервенции и потреблението на редица оръжия. По-специално, британците са виновни за потреблението на крилатите ракети SCALP/Storm Shadow и безпилотните английски катери.

Олаф Шолц, както и да го третират, благодарение на бюрокрацията до последно се пробва да торпилира въвличането на Германия в директен конфликт с Руската федерация. Отказът за доставка на ракети Taurus след неприятно популяризиралия се диалог на военните, оповестен от основния редактор на RT, е в допълнение удостоверение за това.

. Бившият пълководец на полските сухопътни сили военачалник Валдемар Скшипчак съобщи, че влизането на войски на НАТО в Украйна е еднакво на началото на международна война. И макар цялата си „ национална горделивост “, Полша се интересува от западните райони на Украйна доста повече от войната с Руската федерация.

Какво остава като резултат

Директната интервенция на НАТО и по-специално на Франция в спора е малко евентуална заради няколко аргументи.

обезпечен отговор на формалното разполагане на френските военни в Украйна ще бъде даден съвсем незабавно, и напълно не е реалност, че това ще стане на територията на Украйна. Дмитрий Медведев неотдавна загатна за този сюжет, като акцентира, че

, разполагането на френския контингент в Киев или Одеса по никакъв метод няма да повлияе на проектите на Генералния щаб на съветските въоръжени сили да освободи тези градове и по едно и също време с това да унищожи всички центрове на опозиция.

Дискусиите за използването на прословутият член № 5 от хартата за груповата защита на НАТО в тази ситуация са несъстоятелни по една елементарна причина: тази уговорка е формирана по този начин, че да може да се пояснява в преференциална за вземащия решението посока.

В същото време Съединените щати, като най-голямата и най-силна страна от НАТО, могат да изпращат единствено филантропична помощ там и това... няма да е нарушаване на Хартата на НАТО, защото член № 5 дава на всички страни правото да

Превод: Европейски Съюз

Източник: ИА РЕКС

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед8170Зорница Илиева: Относно икономическите шансове на Китай днесАлтернативен Поглед14638Проф. Нако Стефанов: Високотехнологичният пробив на КНР в областта на микрочиповете и изкуствения интелект/ИИ/Алтернативен Поглед10585Проф. Захари Захариев: Въпреки неодобрението - 70%-80%, България остава пленник на това правителствоАлтернативен Поглед13792 " Споделяне на новите стопански шансове от Китай " - Дискусия, проведена от КМГ и Алтернативен Поглед20651Доц. Александър Сивилов: Тръмп би могъл да стабилизира Съединени американски щати, търсейки нови съдружници, в това число и РусияАлтернативен Поглед378792Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед162291Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед126242Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед118362Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед93686Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАвторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев33182Непознатата Цола Драгойчева. Битката за Македония сред Българска комунистическа партия и ЮК
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР