Активисти подредиха 109 празни детски колички в центъра на Лвов,

...
Активисти подредиха 109 празни детски колички в центъра на Лвов,
Коментари Харесай

Символичен протест с празни бебешки колички в Украйна

Активисти подредиха 109 празни детски колички в центъра на Лвов, с цел да дадат публичност на черната статистика на украинските деца, изгубили живота си по време на войната. Снимките, оповестени в обществените медии, демонстрират трогателна панорама на бебешки колички, подредени на площад Ринок, в центъра на Лвов.

Депутатката Саша Устинова написа в Туитър: „ Тези деца желаеха да живеят, вместо това са заровени. Някои от тях даже в всеобщи гробове. "

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
 

На площад Ринок кметът на Лвов Андрей Садовой съобщи: " Това, което се случва през днешния ден, наподобява на Втората международна война. Но благодарение на смарт телефоните доста по-лесно можем да бъдем очевидци на всичко, което се случва. "

Зловещата статистика сочи, че 109 деца са изгубили живота си, а 130 са били ранени, откогато е почнала войната в Украйна. Организация на обединените нации заяви в петък, че минимум 816 цивилни са били убити, а 1333 - ранени, макар че същинският брой на жертвите евентуално е доста по-висок. А почтените жертви са най-пагубното следствие, което безумието на войната носи след себе си, сходно на черна мантия.
Как наподобява войната в Украйна от Космоса?
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР